Vydařený 1. country bál v Orfeu

20.11.2009 19:00

 V pátek večer jsme měli možnost ukázat jak by mohly taky vypadat country tance. V kadaňském Orfeu se totiž konal 1. country bál, na který nás pozvali jeho pořadatelé p. Pavel Jedlička a Jiří Bauer. Původní obavy pořadatelů o účast se nakonec ukázali jako liché – bylo vidět že kadaňští a i přespolní jsou připraveni na jiný druh zábavy než klasický ples či taneční zábavu.

Country kapela „Wod boku“, která nás celý večer provázela příjemnou muzikou byla skvělá volba. Každý si mohl vybrat a zatančit si v rytmu, který jemu vyhovoval. Tanečníci z našeho kroužku, myslím, velmi dobře podbarvili celý večer nejen ukázkou choreografie klasického country a linedance, ale i tím, že prakticky po celou dobu, kdy kapela hrála byli na „place“.

Dalším velikým plus bych hodnotila to, že bylo k dispozici občerstvení (studené i teplé) a bohatá tombola na slosovatelné vstupenky.

Takže závěr? 1. country bál v Orfeum byl opravdu moc a moc vydařený. Doufám, že na ten další, který by měl proběhnout v lednu se nechá zlákat ještě víc příznivců této skvělé muziky. Fotky jsou ve fotogalerii

Více si o Country bále můžete přečíst na www.kralovskakadan.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=848:country-bal-se-vyvedl&catid=26:zpravodajstv&Itemid=35

Peťula

Diskusní téma: Vydařený 1. country bál v Orfeu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek